Arthur de Kooning

Arthur de Kooning

Personal Matchmaker | Ondernemer | Business coaching

Aangenaam!

De in Goes geboren Arthur woont inmiddels langer in Noord Holland dan in Zeeland, maar ‘Luctor et Emergo’ (‘ik worstel en kom boven’) zit diepgeworteld in zijn DNA.

Passie, energie doorgeven,  ‘no nonsense’ benadering en doorzettingsvermogen zijn de kernwaarden van Arthur. Zijn ‘nooit opgeven mentaliteit’ en ‘het verschil willen maken’ onderstrepen deze waarden.

In bovengenoemde functies was Arthur altijd de verbinder, een inspirator die mensen helpt om beter te communiceren, samen te werken en de gestelde doelen te halen, waarbij de mens als persoon centraal staat was voor Arthur de drijfveer om werkzaam te zijn als matchmaker in de liefde.

Ga je met Arthur ‘in zee’ dan zal hij altijd gaan voor het hoogst haalbare gaan; Arthur is niet van de ‘zesjes mentaliteit’.

Daarvoor is liefde te waardevol!

Arthur is een relatie bouwer die eerder kansen ziet, in plaats van issues in complexe liefdevolle uitdagingen.

De juiste match realiseren door een goed luisterend oor en interesse in de mens met de bijbehorende onderliggende structuren.

Zijn kennis en levenservaring, gecombineerd met het enthousiasme voor het samenbrengen van mensen, zorgen ervoor dat hij deze ambitie uitstekend waar kan maken.

Laten wij elkaar ontmoeten en samen verkennen of dit de juiste weg is naar een liefdevolle relatie? “The special ONE”

Mail Arthur