Alexia Robbemont

Alexia Robbemont

Founder & Personal Matchmaker

Ik maak relatiedromen waar!

Sinds jaren sta ik bekend om mijn expertise op het gebied van Matchmaking. Maar dat is niet altijd zo geweest. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje met de cultuur van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ en waarin gevoelens niet werden geuit. Dat benauwde mij al als klein meisje en het verklaart waarschijnlijk mijn succes, doorzettingsvermogen en de drang naar een avontuurlijk en dynamisch leven.

Na wat omzwervingen werd ik vestigingsmanager bij een landelijk uitzendbureau, waar ik mij als een vis in het water voelde. Matchen vond ik het leukste om te doen en samen met mijn team werden we de succesvolste vestiging van het land.  Ik besloot mijn eigen uitzendbureau te starten dat uitgroeide tot een succesvol bedrijf met maar liefst 13 vestigingen en een landelijke dekking. Het is o.a. vanwege deze zakelijke prestatie dat ik ook werd gekozen tot beste ondernemer van het jaar in die periode.

Maar ondanks het zakelijke succes begon ik mij steeds meer te realiseren dat ik een bepaalde diepgang en connectie miste in mijn huwelijk dat alleen maar leek te bestaan uit luxe vakanties en hard werken. We communiceerden niet echt en ik voelde een bepaalde leegte. Ik miste de echte intimiteit en verlangde naar een leven met warme mensen, vriendschap, humor en diepgang.

Na lang wikken en wegen besloot ik te gaan scheiden. Na mijn scheiding was ik een blijer mens geworden en genoot van het leven met veel lieve en leuke vrienden en vriendinnen. Zakelijk volgden er pittige jaren met uiteindelijk een faillissement. In die periode kwam ik ook in aanraking met relatiebemiddeling, dat altijd mijn interesse al heeft gehad. Toen ik besloot om als freelance relatiebemiddelaar aan de slag te gaan deed ik veel onderzoek naar duurzame relaties. Uiteindelijk werd relatiebemiddeling mijn core business en ontwikkelde ik mijn eigen methodiek: het Liefdesbreinprofiel. Met deze methode maakte ik moeiteloos de ene na de andere match.

Onze cliënten bestaan o.a. uit (ex-)ondernemers, top executives en professionals, BN-ers, (ex-)topsporters, die succesvol en resultaatgericht zijn. De singles waarvoor wij bemiddelen hebben levenservaring, zijn realistisch en zelfredzaam. Ze staan met beide benen in het leven en willen het moois dat hun leven te bieden heeft delen met die ene bijzondere persoon, hun ideale match. Voor deze groep personen maken wij relatiedromen waar!